• 2018- ÖSYS Ek Yerleştirme ile Üniversitemize yerleşen adaylarının kayıt işlemleri.

Kayıt için adayın Üniversitemize şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

Kayıt Tarihi: 01 – 05 Ekim 2018

KAYITTA İSTENECEK BELGELER

Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı lise diplomasının (2008 yılı öncesi mezun olan öğrenciler için) aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

Yapraklı Meslek Yüksekokulu “Özel Güvenlik ve Koruma” Programına yerleşen adaylar; tam teşekküllü hastaneden "Özel Güvenlik Görevlisi Olur" ibareli sağlık raporu ve e-devlet veya adli makamlardan alınan “adli sicil kaydı” ile, (bakınızlar 744)

Eldivan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu “İlk ve Acil Yardım” Programına yerleşen adaylar;  “Devlet hastanelerinden veya üniversite hastanelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen rapor almaları (Öğrencinin boy ve kilosunun sağlık kurulu raporunda belirtilmesi gerekmektedir.) belgeleyen raporla, (bakınızlar 233)”  şahsen müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilirler.

Ilgaz Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu İçin Kayıt adresi:  Gazi Dede Mh. Garaj Sk. No:13 Ilgaz/ÇANKIRI

Eldivan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İçin Kayıt adresi:  Çay Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi No:4 18700 Eldivan /ÇANKIRI

Diğer Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu için Kayıt Adresi: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Rektörlük Ek Hizmet Binası 15 Temmuz Şehitler Caddesi No:10 18200 ÇANKIRI