2023-2024 Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI ile Yatay Geçiş Kontenjanları, Başvuru ve Değerlendirme Takvimi.

Kontenjan

Başvuru işlemleri online olarak aşağıdaki belgeler yüklenerek yapılacaktır.

Başvuru için tıklayınız. Başvuru Yardım.

1 - Öğrenci Not Çizelgesi (Transkript),

2 - Öğrenci Belgesi,

3 - Ders İçerikleri (ders içerikleri üniversitenizin bilgi sisteminden kontrol edilecektir),

4 - Disiplin cezası alıp/almadığına ilişkin belge,

5 – YKS/YGS/LYS/DGS Sonuç Belgesi (Yerleştirme Puanları ve Başarı Sıralamaları Dahil),

6 - Ek Madde-I uyarınca daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge (Öğrenci Belgesinde Yazması gerekmektedir).

Eksik veya yanlış belge ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak olup gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Farklı Bölümden; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ve Özel Güvenlik ve Koruma Programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıt için; YKS tercih kılavuzundaki şartları da sağlamaları gerekmektedir. Koşullar için tıklayınız.

BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ
Başvuru                                               : 05 - 06 Şubat 2024

Sonuçların Açıklanması                 : 09 Şubat 2024 (ilgili akademik birim WEB sayfası)

Kayıt                                                     : 16 Şubat 2024