2023- DGS Ek Yerleştirme ile Üniversitemize yerleşen adaylarının kayıt işlemleri.

ÜNİVERSİTE E-KAYIT

Üniversitemize 2023-DGS ile yerleşen aday 13-16 Ekim 2023 tarihleri arasında saat: 23.59 a kadar https://www.turkiye.gov.tr/ adresine E-Devlet şifresiyle girerek ‘e-Hizmetler’ sekmesinden açacağı sayfanın sonunda yer alan ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ başlığı altındaki ‘Üniversite E- Kayıt’ sekmesinden kayıt işlemlerini yaparak kayıt yaptırdığına dair belgeyi de alabilirler. 

E-Devlet şifresi nasıl alınır.

Üniversite e-Kayıt Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

ÜNİVERSİTEMİZE ŞAHSEN MÜRACAAT İLE KAYIT YERİ VE TARİHLERİ 

            “Üniversite E-Kayıt” yöntemiyle kayıt yapamayan adaylar 13-19 Ekim 2023 (Saat:17.00 a kadar) tarihleri arasında aşağıda belirtilen adrese şahsen başvurarak yaptırabilirler.  

ADRES: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Uluyazı Kampüsü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Binası ÇANKIRI adresinde yapılacaktır.

Kayıt Yaptıran öğrencilerimiz Muafiyet işlemi için Fakülte / Yüksekokullarına Transkript (not dökümü) ve ders içeriklerini gösterir belge ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

2023-2024 Akademik Takvimi

 

2023 yılı Dikey Geçiş Sınavı kayıt tarihleri arasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden ön lisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı başlangıcına kadar, 2023 DGS`de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına kayıt yaptırabileceklerdir.

Yayınlanma Tarihi: 11 Ekim 2023 Çarşamba
Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023 Çarşamba